Dhomat


Dhomat ofrojnë komoditet dhe qetësi. Ka 4 dhoma në hostelin tonë. Një prej tyre ka 9 shtretër, tjetri ka 8 shtretër dhe 2 të tjerat kanë nga 5 shtretër secila. Secila nga dhomat ka nje tualet privat, ajër të kondicionuar, shtretër individual, dollap dhe drite shumë te përshtatshme për të lexuar e për të bërë një gjumë të ëmbël e të qetë. Është dhe një verandë në pjesën e sipërme të hostelit, ambjent i përbashkët për vizitorët e hostelit.


12€ për person

15€ për person duke përfshirë në çmim mengjesin dhe kafenë

10€ për person në rastet kur qëndrimi është për më shumë se 5 ditë

* ofertat janë të negociueshme në rastet kur bëhet fjalë për një grup të madh personash