mirësevini në

destil


Destil është një miks thjeshtësie dhe abstraksioni të cilat mund të eksperimentohen në mënyra të ndryshme.
Ky miks funksionesh të cilat ndërthuren më së miri me njëri tjetrin, ju ofron mundësinë të ndërveproni në një hapsirë sociale.
Dizajni është perdorur si një instrument për të prodhuar rehati për vizitorët e Destil.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth Destil klikoni këtu.

Destil Image

përse destil

 • Ndodhet në një pikë strategjike
 • Çmime të arsyeshme
 • Hapësira të përbashkëta multifuksionale
 • Mjedis miqësor
 • Dizajn miqësor

në pritje të eventeve

 • Hapja e madhe (07.06.2014)
 • Shijoni Kampionatin e Kupës së Botës
  me ne
 • "objekti subjekt" expo @ destil expo space (27.06.2014)
 • Event Image
 • Event Image
 • Event Image