Shërbimet


 • Kafeteri
 • Cocktaile & Pije
 • Bar
 • Aperitiv
 • Kantina e verës
 • Expo
 • Librari
 • Filma
 • Hapësira e prezantimeve
 • Kuzhina
 • Bar në pjesën e jashtme
 • Kopësht
 • Park
 • Natyrë
 • Free Wi-Fi
 • Printer A3
 • Akses në kompjuter me internet
 • Recepsion
 • 4 dhoma
 • Ajër i kondicionuar në çdo dhomë
 • Tualet në çdo dhomë
 • Dollap privat
 • Dritë personale
 • Çarçafë dhe peshqirë të pastër
 • Lavanderi
 • Veranda e përbashkët
 • Magazinë
 • Guidë turistike